Rólam


Rólam


Flórián Laura vagyok, Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó

Sokáig dolgoztam vállalati környezetben, rendkívül érdekes és pörgős területeken, ahol sok fejlődésre volt lehetőség, míg az állandó készenlétnek meglettek az eredményei: HORMONÁLIS EGYENSÚLYZAVAROK:  pajzsmirigy alulműködés és ételérzékenységek.
Meguntam a folyamatos fáradtságot, a levertséget, a testsúlyingadozást, arra a döntésre jutottam, hogy alternatív megoldásokat keresek!

Hiszem, hogy segíteni tudok a hozzám hasonló helyzetben lévő hölgyeknek, hogy miként lehetséges sikeresen meggyógyulni és helyreállítani a SZERVEZET EGYENSÚLYÁT!
A változáshoz elszántságra, tudatosságra és kitartásra van szükség! Egy már  bevált folyamat, ami rajtunk is múlik, hogy mennyi ideig tart. Egy aktív munka, amely eredményeként garantáltan sokkal jobb életminőségünk lesz.

1,5 órás Személyes tanácsadás:

Első lépésként kitöltjük az alapos 9 pontos funkcionális egyensúly skála állapotfelmérő kérdőívet:

1.Emésztés és gyomorfunkciók- esetleges ételallergiák
2.Bőr
3.Vércukor háztartás
4.Testsúly kontroll
5.Energia/ mellékvese állapota
6.Gyulladások
7.Női hormonháztartás
8.Pajzsmirigy
9.Pszichés funkciók

 


Második lépésként Átnézem a laboreredményeket!
Harmadszorra rátérünk a megfelelő, személyre szabott és gyulladáscsökkentő táplálkozás kialakítására, ehhez mindig kérem, hogy felkészülten érkezz, összeírva az általad leggyakrabban fogyasztott ételeket. Ez után egy fontos rész jön a vitaminok és mikro tápanyag pótlásra tett javaslataim.
Végül pedig, az utolsó fázis az életmódbeli változtatási javaslatok, stressz kezelés és egyéb gyakorlati technikák, amikkel jobban egyensúlyba tudod hozni újra az életed, sokan jeleztétek az alvási nehézségeket, a munkahelyi nyomást és a mindennapos kihívásokat.

JELENTKEZÉS és árajánlatkérés: info@nutriglutenfree.hu

Amióta megváltozott az étkezésem, sokkal tudatosabban és választékosabban eszem, arról nem is beszélve, hogy százszor energikusabbak és kiegyensúlyozottabbak a mindennapok. Könnyebb fenntartani az EGYENSÚLYT.

Meg kell tanulnunk odafigyelni magunkra, mert tartalékaink nem végtelenek, ha nem figyelünk eléggé az egészségünkre, a szervezetünk egy idő után benyújtja azt a bizonyos számlát, NE VÁRJUNK VÉGKIMERÜLÉSIG!